Exposities Schaffelaartheater
Bosch
Bosch
Bosch
Teuni van den Berg
Bosch
Hanny van Ee
Bosch

Blijf op de hoogte en ontvang de nieuwsbrief van Stichting KunstCollectief Barnveld bomvol

Barnevelds Kunstnieuws!


EXPOSITIE SCHAFFELAARTHEATER?        ..actua

Stichting Kunst Collectief Barneveld

info@kunstcollectiefbarneveld.nl

Vanaf 27 oktober - Jan Hiensch


Er is een nieuwe expositie te zien in het Schaffelaartheater te Barneveld. Jan Hiensch laat zijn werk zien in de foyer van het theater. Met zijn unieke werkwijze en materiaalkeuze maakt het de moeite waard om deze diverse tentoonstelling te bezoeken.


De expositie is na de officiële opening, tijdens de openingstijden van de theaterkassa vrij te bezoeken.

De toegang is gratis.


Bekijk alvast meer van Jan Hiensch op zijn website.17 februari - juni 2018 expositie NAT

door Wilma Terlouw


De expositie is deze keer samengesteld met werk van Willma Terlouw. Zij is een kunstenares van wie je in dit theater al eerder werken kon bewonderen, maar nog nooit eerder een complete expositie. Het thema voor deze expositie is water, met als titel ‘NAT’.
'Liggend in water' - Wilma Terlouw


De werken van Wilma Terlouw staan in het teken van de weerspiegelingen en de gelaagdheid van water. Het wateroppervlak weerspiegelt de werkelijkheid boven het water en geeft die vervormd en vervaagd terug. Vaak krijg je alleen die weerspiegeling te zien: het origineel houdt zich schuil.

Een bijzonder interessante gedachte, vindt Wilma Terlouw, en dat zorgde voor haar fascinatie voor water.


De expositie is na de officiële opening, tijdens de openingstijden van de theaterkassa vrij te bezoeken.

De toegang is gratis.


www.wilmaterlouw.nl

 


Oktober 2017 opening 'The Show Must Go On'


Zaterdag 28 oktober 2017 wordt om 16.00 uur in de boven foyer van het Schaffelaartheater de nieuwe kunstexpositie geopend. Deze expositie is er een met een speciale lading. De exposities in het Schaffelaartheater worden georganiseerd in samenwerking met Stichting KunstCollectief Barneveld. Zo ook deze editie, maar deze keer heeft de stichting iets bijzonders bedacht.

 

Stichting KunstCollectief Barneveld draagt het Schaffelaartheater een warm hart toe en heeft daarom besloten op gepaste wijze steun te betuigen. Dit doet zij op een manier waarop een kunstcollectief dat het beste kan, namelijk door expressie.

 

Een ware groepsexpositie met als thema ‘The Show Must Go On’.

 

Maar liefst 13 beeldend kunstenaars hebben één of meerdere werken gemaakt die deel uitmaken van deze groepsexpositie. Annelies Barendrecht, Julia Borsboom, Ton van Dieën, Ed Gerritsen, Willem Grift, Davitha van de Kuilen, Thea Lagerweij, Faun Noir, Arend Slotboom, Wilma Terlouw, Wijnand Thomassen, Henny Verburgt en Helene Wieringa; u gaat werken van al deze kunstenaars aanschouwen in één expositie.

 Foto Jan van de Brink