Expositie Schaffelaartheater: The Show Must Go On!
Bosch
Bosch

WIE ZIJN WIJ? ..over kunstcollectief, contact en ons team

Stichting Kunst Collectief Barneveld

info@kunstcollectiefbarneveld.nl

oktober 2017 opening 'The Show Must Go On'

 

Zaterdag 28 oktober 2017 wordt om 16.00 uur in de boven foyer van het Schaffelaartheater de nieuwe kunstexpositie geopend. Deze expositie is er een met een speciale lading. De exposities in het Schaffelaartheater worden georganiseerd in samenwerking met Stichting KunstCollectief Barneveld. Zo ook deze editie, maar deze keer heeft de stichting iets bijzonders bedacht.

Stichting KunstCollectief Barneveld draagt het Schaffelaartheater een warm hart toe en heeft daarom besloten op gepaste wijze steun te betuigen. Dit doet zij op een manier waarop een kunstcollectief dat het beste kan, namelijk door expressie.

Een ware groepsexpositie met als thema ‘The Show Must Go On’.

Maar liefst 13 beeldend kunstenaars hebben één of meerdere werken gemaakt die deel uitmaken van deze groepsexpositie. Annelies Barendrecht, Julia Borsboom, Ton van Dieën, Ed Gerritsen, Willem Grift, Davitha van de Kuilen, Thea Lagerweij, Faun Noir, Arend Slotboom, Wilma Terlouw, Wijnand Thomassen, Henny Verburgt en Helene Wieringa; u gaat werken van al deze kunstenaars aanschouwen in één expositie.

Officiële opening Kunstexpositie

Schaffelaartheater

Zaterdag 28 oktober 2017

16.00 uur

 

Bosch
Teuni van den Berg
Bosch
Hanny van Ee
Bosch